De 10 geboden van emigreren

Naast de twee lijsten met 50 redenen om NIET te emigreren en 50 soorten mensen die NIET zouden moeten emigreren leek het mij ook belangrijk een lijst te maken met de dingen waar je zeker aan zal moeten voldoen als je wilt emigreren, de 10 geboden van emigreren. Om het makkelijk te maken heb ik geprobeerd deze lijst zo kort en bondig mogelijk te maken. En deze heb ik vertaald in de 10 geboden van emigreren.

Iedereen die te maken krijgt met emigreren zal deze regels moeten toepassen op zijn emigratie, of je erin wilt geloven of niet. Dit is niet gebaseerd op geloof maar ik geloof dat dit 10 belangrijke punten zijn van emigratie

Emigreren is niet iets dat je zomaar eventjes doet en dat je zomaar maar weer ongedaan kan maken, terugkeren naar Nederland is niet zo makkelijk als het lijkt. Als je gaat emigreren besluit je eigenlijk je gehele oude leventje achter je te laten, je vaderland te verruilen voor een ander land en een heel nieuw leven te beginnen in een nieuwe omgeving met een nieuwe cultuur, samenleving, tradities. Dat is niet niets natuurlijk. Ben je bereid te emigreren volgens de 10 geboden van emigreren?

Terugkeren naar Nederland is niet makkelijk dus als je het besluit neemt om te gaan emigreren is het dus verstandig hier eerst eens goed over na te denken voor je echt de knoop door hakt en je dan zo goed mogelijk voor te bereiden.

Als je gaat emigreren komt daar heel veel bij kijken. Je moet veel papieren regelen en de verhuizing is ook een hele klus. Maar als je dan eenmaal bent gesetteld, kan je pas echt je nieuwe leventje gaan opbouwen. Hiervoor zijn een aantal regels van belang die ik heb samengesteld in de 10 geboden van emigreren.

De 10 geboden van emigreren

  1. Ik wil emigreren en zal de regels en wetten van het land respecteren en gehoorzamen
  2. Ik wil emigreren en zal de cultuur, religie en traditie van het land respecteren
  3. Ik wil emigreren en zal integreren zoals ik wil dat een buitenlander in Nederland intergreerd
  4. Ik wil emigreren en zal mijn vaderland verlaten en mijn oude leven achter mij laten.
  5. Ik wil emigreren en zal tegenslagen accepteren en niet klagen en niet opgeven
  6. Ik wil emigreren en zal mijn vaderland niet vergeten of verlogenen
  7. Ik wil emigreren en zal er alles aandoen om van mijn emigratie een succes te maken
  8. Ik wil emigreren en zal nieuwe vrienden maken, nieuwe ervaringen opdoen en een nieuw leven opbouwen
  9. Ik wil emigreren en zal het e-boek “Ik wil emigreren” lezen en toepassen
  10. Ik wil emigreren en heimwee zal niet de reden zijn terug te keren

de 10 geboden van emigrerenDit zijn de belangrijkste richtlijnen waar je je aan zal moeten houden als je van je emigratie echt een succes wilt maken. Zie emigratie niet als alleen maar een verhuizing maar als een nieuw begin van je leven, dit kan je alleen doen door alles achter je te laten.

Wie emigreert zal in het beloofde land een nieuw leven beginnen met nieuwe ervaringen en nieuwe vrienden, en zal zich als herboren voelen als hij of zij, zijn of haar doel heeft bereikt.

De 10 geboden van emigreren zijn niet bedoeld om mensen te beledigen maar om de 10 belangrijkste punten van emigreren te verduidelijken. Respect voor iedereen en voor elk geloof. Als je hierdoor beledigd bent mijn excuses maar je moet dan zeker niet gaan emigreren.

Reageer op deze emigratie informatie

U e-mail adress wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*